Diensten

Wij helpen uw bedrijf vooruit met de onderstaande online diensten.

Online diensten

Wij bouwen voor u de perfecte website die aansluit bij al uw wensen. Dit doen wij met WordPress. Het CMS-systeem dat meebeweegt met alle trends. Hiermee kunnen wij u altijd van de nieuwste ontwerpen voorzien waardoor u altijd voor op uw concurrenten loopt. Bent u op zoek naar een landingspagina, normale website of webshop? Wij hebben meerdere jaren ervaring in het maken van alle soorten websites en doen dit voor tarieven die nergens anders te vinden zijn.

Onze websites worden geleverd met de volgende technische specs:

  • SSL-Certificaat
  • Gratis Webmail met Jouwnaam@bedrijfsnaam.nl
  • Google Analytics Integratie
  • Contactformulier
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Slideshow’s

Onze prijzen liggen op het moment vér onder de marktprijzen, beginnende bij €249,-.

Bent u een beginnend ondernemer of bent u toe aan nieuwe designs. Wij kunnen u voorzien van een heleboel grafische ontwerpen om uw doelgroep op een stijlvolle manier kennis te laten maken met uw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met het uit te stralen imago, de visie van de onderneming en de (beoogde) bedrijfscultuur. Alle voorkeuren worden hierin meegenomen. De volgende grafische ontwerpen voor uw onderneming geheel naar wens gemaakt:

  • Logo’s
  • Flyers
  • Visitekaartjes
  • Menukaarten
  • Social Media Posts
  • Posters
  • Presentaties

Bent u in een fase waarbij de cijfers niet meer omhoog bewegen en bent u ten einde raad? Kies dan voor Online Marketing.

Dankzij de mogelijkheden om uw specifieke doelgroep gericht aan te spreken kan uw onderneming op korte termijn grote sprongen maken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om te adverteren in de Google zoekmachine en altijd als eerste vermeld te worden. Of denk aan het adverteren op Facebook waarbij uw type klanten uw producten/diensten op hun tijdlijn te zien krijgen en worden omgetoverd tot uw klanten. Wij voorzien u van deze online diensten en u heeft hier geen omkijken meer naar.

Er zijn talloze succesverhalen van ondernemingen die de focus 100% op social media hebben gelegd en uiteindelijk zijn uitgegroeid tot giganten in hun vakgebied. Twijfel daarom niet en plan een vrijblijvende belafspraak in via de knop onderaan!

Online diensten

WE HAVE Answers

Veelgestelde vragen

WIj hanteren een richtlijn van drie tot uiterlijk vijf werkdagen. Doorgaans is dit korter, afhankelijk van de gewenste omvang van de website.

Indien u over relevante inhoud beschikt (zoals foto’s, video’s en teksten) ontvangen wij deze graag voor aanvang van het proces. Dit is echter niet noodzakelijk. Als u deze niet heeft gaan wij voor u aan de slag met het zoeken en/of maken van foto’s die passen bij uw onderneming.

Alle websites die wij leveren zijn voorzien van een SSL-certificaat. Deze zijn te herkennen aan het slotje in de adresbalk. Dankzij dit certificaat wordt uw website hoger geranked in de Google zoekmachine en wekt u meer vertrouwen bij uw klanten.

Wij kunnen u op weg helpen met het beginnen van marketing op Facebook, Instagram etc. Hierbij kijken wij naar uw wensen, afhankelijk van het aanmaken van advertenties en campagnes tot aan het managen van al uw social media accounts. Daarnaast is zoekmachinemarketing (bijv. bij Google) een goed alternatief om uw bedrijf onder de ogen van uw doelgroep te brengen. Klik daarom hier om contact met ons op te nemen.

Zeker. Wij upgraden graag de huidige site die je nu al hebt, rekening houdend met de huisstijl en imago van je onderneming die je hebt opgebouwd in de loop der jaren.

Dat kan. Wij bieden een breed scala aan online diensten om uw onderneming te voorzien van een eigen identiteit. Hieronder valt ook het ontwerpen van een logo.

De website is na de oplevering uw eigendom en u alleen u heeft hier de beschikking toe. Indien u later nog hulp nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen en wij helpen u verder.

Het belangrijkste is de behoefte om te groeien. Loopt u vast met uw afzet en kan het voor u nog beter? Dan is dat een goede aanleiding om niuewe klanten te bereiken. Indien alles voor uw gevoel op rolletjes loopt is online adverteren niet noodzakelijk.

Geinteresseerd?

Plan zelf een oriënterend gesprek in (telefonisch).